0297 76 90 30

Mikomax

14 maart 2018

Als samenwerkend partner, distributeur en showroomhouder van Mikomax heb je bij ons de keuze uit het gehele assortiment aan innovatief en oplossingsgericht kantoormeubilair, volledig afgestemd op het moderne werken van nu. Daarnaast heeft Mikomax nagedacht over de wens van het customizen. Alle items zijn in zowel kleuren & materialen als uitvoering aan te passen naar jouw wensen. Onze productspecialisten kunnen je ondersteunen in je ontwerp en kleurkeuze hierin.

Het ergonomische kantoormeubilair van Mikomax is eigentijds en dynamisch. Dit zie je terug in bijvoorbeeld het STAND UP R bureau, deze geeft je simpelweg door het indrukken van twee hendels onder het bureaublad de keuze om zittend of staand te werken. Hier komt dus geen elektriciteit of slinger aan te pas. Dit gepatenteerde ontwerp ontving in 2017 zelfs de Red Dot Award: Best of the Best.

Steeds vaker geeft het ‘nieuwe werken’ de wens voor grote, open ruimtes. Maar dit brengt ook irritaties met zich mee. Wie kent de irritatie van bellende collega’s op de vloer niet, of de verwijzing naar het kantoor als ‘kippenhok’? Een belhokje als de HUSH Phone met LED verlichting, ventilatie, laptophouder en stroomtoevoer is hiervoor de perfecte oplossing.

 mikomaxsmartoffice-hush-phone-set.jpg

 

Ook, zowel open als afgesloten, HUSH elementen als werk- of vergaderruimte dragen bij aan zowel de akoestiek als ook aan een moderne, inspirerende werkomgeving met afgesloten concentratieruimtes binnen een open vloerplan. Ook deze items zijn weer naar jouw wens te customizen, in zowel kleuren en materialen als uitvoering.

 mikomaxsmartoffice-hush-meet-closed.jpg

 Wil je vrijblijvend meer informatie over deze en andere producten van Mikomax? Mail ons dan via de contactpagina of bel 0297 76 90 30 en kom langs in onze 'working showroom' van waaruit wij opereren en zelf met deze items werken.