0297 76 90 30

Even voorstellen

04 april 2018

Een interview met Ingericht Succes door Maas Autogroep

Ingericht Succes is een “Full Service” organisatie die, met zowel een eigen team aan specialisten als ook met gespecialiseerde externe bedrijven en freelancers, binnen alle facetten van project inrichtingen opereert. Van interieurontwerp en het leveren en plaatsen van totale inrichtingen en meubelpakketten voor in woningen voor de verhuur, recreatie accommodaties, kantoren, zorginstellingen, hotel en horeca. Uiteraard is de particulier ook meer dan welkom. Bijkomende specialismes zijn Projectmanagement en begeleiding, budgetbewaking en aansturing externe partijen van brainstormsessie tot aan de uiteindelijke oplevering. Als nieuwste ontwikkeling is Ingericht Succes nu partner van Mikomax, een vooruitstrevende partij op het gebied van ‘het nieuwe werken’, met trendy akoestische oplossingen in de vorm van verschillende concentratie elementen en zit-sta bureaus in 2017 bekroond met een Red Dot Design Award, Best of the Best.

 1.jpg

Met heel veel passie van jongs af aan is hij al met interieurontwerp bezig en zorgt hij dat dingen gedaan worden. Mark is vanaf 1992 intensief betrokken bij het inrichten voor de expatmarkten en realisatie van meerdere Business Unit Centers vanuit Rental Accommodations. In 2003 richtte Mark van Zijl het bedrijf Ingericht Succes op dat gevestigd is in Mijdrecht / Uithoorn. Hij is geboren in Australië maar sinds halverwege de jaren 70 op Nederlandse aardbodem. In Nederland heeft Mark zijn leven verder opgepakt en is gelukkig getrouwd, heeft twee kinderen en zijn succesvolle bedrijf uitgebreid tot 5 vaste mankrachten en een professionele groep vaste externe partners waaronder “Capital Design” die mede verantwoordelijk is voor de visualisatie van de ideeën By Mark ..

 4.jpg

En dat niet alleen…

Een bedrijf was niet genoeg voor Mark, er moest nog een concept komen. En die kwam er: ‘Het Netwerkstation’.  Hierin wordt met gebruik maken van ervaring en de vele relaties en kennis opgedaan over de jaren meerdere bedrijfsconcepten uitgewerkt of processen bij andere bedrijven geanalyseerd en verbeteringsprocessen voorgelegd. Vaak volgt hier ook een uitwerking en de daadwerkelijke realisatie van de verbeteringen uitgevoerd door Het Netwerkstation. Naast dit concept geeft Het Netwerkstation onder de naam Social4Us arbeidsmigranten en vergeten talent met goede kwaliteit aan vaardigheden een tweede kans. De toekomstplannen zijn dan ook in zijn ogen het ideale plaatje. Zo wil Mark in 2018 met Ingericht Succes een platform voor zelfstandig werkende stylisten openen die gebruik kunnen maken van zijn kanalen en met Het Netwerkstation uitbreiding zoeken met de werknemers daarin om naar een stabiel en zekere toekomst te werken voor iedereen die betrokken is bij deze organisatie.

 2.jpg

Niet de eerste auto

Ingericht Succes heeft in de jaren door al een aantal auto’s gekocht bij Maas Autogroep. ‘Eigenlijk te veel’ zegt Mark nog lachend. Maar onlangs heeft hij 2 van zijn nieuwste aanwinsten qua bedrijfswagens ook nog eens laten beplakken door Platimex uit Mijdrecht en wat een resultaat is het geworden. Ingericht Succes en Het Netwerkstation hebben onder andere drie Volkswagen Polo’s, twee Up’s, een Caddy , een Transporter en een Tiguan rondrijden waar hij enorm blij mee is. ‘Door de jaren heen ben ik overgestapt naar Volkswagen omdat dit voor mij comfort biedt’.

3.jpg

 

Wil je na het lezen van dit bericht met ons in contact komen? 

Bel dan 0297 76 90 30 of gebruik ons contactformulier.

 

Meer weten over Maas Autogroep?

Dit is een interview afgenomen en gepubliceerd door Maas Autogroep.

Zie het originele nieuwsbericht op de website van Maas Autogroep

Neem contact op met Maas Autogroep.