0297 76 90 30

Mikomax: Innovatief design en een flexibele werkplek binnen handbereik

mikomax-logo.png

Als samenwerkend partner, distributeur en showroomhouder van Mikomax heb je bij ons de keuze uit het gehele assortiment aan innovatief en oplossingsgericht kantoormeubilair, volledig afgestemd op het moderne werken van nu. Daarnaast heeft Mikomax nagedacht over de wens van het customizen. Alle items zijn in zowel kleuren & materialen als uitvoering aan te passen naar jouw wensen. Onze productspecialisten kunnen je ondersteunen in je ontwerp en kleurkeuze hierin.

 

DE AKOESTISCHE PHONEBOOTH #HUSH PHONE

#HUSH Phone is zoals de naam het al zegt, een telefooncel, maar dan modern en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt #HUSH Phone over een stopcontact en USB poort en een uitklapbare desk die ruimte biedt voor een laptop of notitieblok. Daarnaast wordt de unit volledig geventileerd. Een telefooncel op kantoor zorgt voor akoestische oplossingen.

 

Phone overview

 

#HUSH Phone is dé plek voor een conference of video call waarbij een geluiddichte ruimte een vereiste is en een telefooncel op kantoor is een waardevolle toevoeging aan de moderne werkplek dankzij het speelse, moderne design, de glazen deur en de geborstelde stalen details. Daarnaast kan ook deze akoestische oplossing weer in een grote variatie aan kleuren en materialen uitgevoerd worden om het juiste gevoel neer te zetten voor jouw bedrijf.

 

Hush phone space

 

#HUSH MEET

Dé ideale (akoestische) kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen. Steeds meer werknemers vragen om akoestische oplossingen waar ze even kunnen overleggen of geconcentreerd kunnen werken. Conferentie –en/of concentratieruimtes zijn niet altijd de beste oplossing, omdat de integratie ervan erg lang duurt en erg duur is. Wij weten wat vernieuwende bedrijven nodig hebben.

 

“Makkelijk verplaatsbare en standaardoplossingen, speciaal ontworpen voor de openspace werkomgeving!”

 

Gebaseerd op onze observaties is snel overleg erg belangrijk, maar de kantoren hebben een probleem; slechte akoestiek. Daarom is het HUSH concept bedacht om zeker te zijn van een goede geluidsabsorptie, perfect voor in het kantoor. En de kubus neemt weinig plaats in beslag, evenveel als 2 werkplekken.

 

Hush meet new

 

#HUSH Meet is eenvoudig te verplaatsen met een pompwagen binnen de ruimte waarin deze staat wat een maximale flexibiliteit en indien nodig extra werkplekken biedt. Een gesloten #HUSH is volledig geventileerd wat dit tot een gezonde en aangename werkplek maakt. 

 

Hush meet open space

 

 

Stand-Up R


De Stand Up R van Mikomax is niet zomaar een werkplek. Het is een bureausysteem welke is voorzien van een unieke handmatige hoogte-verstelling van het bureaublad waarmee het mogelijk is om vrijwel direct van een zittende naar een staande positie over te gaan simpelweg door het indrukken van twee hendels onder het bureaublad. Dit zit sta bureau is dan ook een duurzame oplossing, het werkt volledig zonder elektriciteit. Het gepatenteerde zit sta bureau werd voor het eerst in 2014, toegepast in het Stand Up bureausysteem, op de vakbeurs ORGATEC getoond.

 

 Standup overview colors 

 

Beide Stand Up series zijn voorzien van de unieke technische oplossing voor het snel verstellen van het werkblad. Het design van Stand Up R is nog meer onderscheidend dan de andere zit sta bureaus. Transparant of meer besloten, de combinatie van materialen in alle eenvoud toegepast, maken iedere Stand Up R configuratie een designobject.

 

Stand up space 

 

Waarom Stand Up R?

  • Ergonomisch verantwoord
  • In een tel van werkplek naar sta- of vergadertafel en vice versa
  • Licht van gewicht, handmatig en simpelweg in hoogte verstelbaar
  • Duurzame oplossing door geen gebruik van elektriciteit, daardoor ook nooit te weinig stopcontacten op kantoor
  • Combineert de individuele werkruimte en de teamwerkruimte met één oplossing
  • Uniek en modern design volledig aan te passen naar eigen smaak met de vele mogelijkheden
  • Red Dot Award Best Of The Best winnaar 2017

 

 

 

Wil je vrijblijvend meer informatie over deze en andere producten van Mikomax? Mail ons dan via de contactpagina of bel 0297 76 90 30 en kom langs in onze 'working showroom' van waaruit wij opereren en zelf met deze items werken.