0297 76 90 30

Sevn

S

Sevn is een merk waar trendy en traditioneel comfortabel samensmelten

Sevn is een Nederlands lifestyle en zitmeubelbedrijf waar alleen de beste topdesigners werkzaam zijn. Door de bijzondere materiaalcombinaties waarbij trendy en traditionele kleuren gemixt kunnen worden heeft Sevn inmiddels ook de Europese markt veroverd.

Naast de bijzondere kleur- en materiaalsoortcombinaties biedt Sevn ook een maximaal zitcomfort. Alle banken hebben een zogeheten Nosag vering. Het Engelstalige ‘no sag’ betekent ‘niet zakken’ en dat is precies waar deze banken garant voor staan. De golvende veren zijn machinaal in de zitting geplaatst en dit maakt de Nosag vering sterk en stevig. Hierdoor kun je een Sevn bank intensief gebruiken, zonder dat het ook maar iets aan stevigheid verliest. Verder bestaat de zitvulling uit koud-schuim met een bovenlaag van kwalitatief hoogstaande dacron watten. Alle bankframes zijn bovendien gemaakt van robuust en massief beukenhout.

Het Sevn bankassortiment bestaat uit 3-zits-, 4-zits-, hoek- en loungebanken. Bij veel van deze banktypes zelf de opstelling kiezen in je eigen kleursmaak en materiaalvoorkeur. Diverse kleur- en materiaalmogelijkheden voor iedere smaak. Om de unieke uitstraling van de Sevn banken nog meer tot hun recht te laten komen, zijn er ook diverse bijpassende stoelsoorten.