0297 76 90 30

Tarkett

T

Tarkett staat inmiddels wereldwijd aan de top van de vloerenindustrie. Tarkett produceren en verkopen vloeren van hout, linoleum, laminaat en vinyl voor gebruik in huis in meer dan 100 landen over de hele wereld, en hebben een breed aanbod aan producten voor professioneel gebruik. De geïntegreerde vloeroplossingen maken deel uit van talrijke prestigieuze architectonische projecten.

- De ultieme vloerervaring creëren -
De Tarkett vloeren leveren een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de levenskwaliteit van iedereen die woont, werkt of zich ontspant op plaatsen waar deze vloeren zijn gelegd.

Ze inspireren, motiveren en bieden comfort, welbehagen, geborgenheid en vertrouwen, en weten dit te combineren met praktische, zintuiglijke en ecologische voordelen – van leggemak en slijtvaste oppervlaktes, via een breed scala aan kleuren en dessins, tot aan veiligheid en duurzaamheid.

Alle Tarkett vloeren zijn gemakkelijk te leggen en hebben een unieke oppervlaktebehandeling ondergaan, waardoor ze eenvoudig te reinigen en onderhouden zijn en langer in goede staat blijven.

Tarkett vloeren verhogen de levenskwaliteit, dankzij het brede scala aan kleuren en dessins, de uitstekende akoestische eigenschappen en het comfort voor de voeten. Ze zijn zeer geschikt om uw interieur een persoonlijk tintje te geven.

Tarkett is altijd bezig met het verbeteren van onze ecologische prestaties. Ze recyclen en hergebruiken zo veel mogelijk materiaal en ontwerpen vloeren die veilig zijn en een bijdrage aan een betere binnenluchtkwaliteit leveren.

En dankzij de unieke oppervlaktebehandelingen hoeft er bij de reiniging en het onderhoud van onze vloeren minder water en schoonmaakmiddel te worden gebruikt, waardoor wordt geholpen om natuurlijke bronnen te sparen.