0297 76 90 30

Over ons

A

Advies, ontwerp, begroting, levering en realisatie met creatieve win-win concepten: laat u verrassen door Mark!

Ingericht succes werkt samen met jou aan het creatieve en financiële plan van je kantoor- of projectinrichting. Ook als het gaat om een deel- of totaal nieuwe inrichting van je huis, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij nemen alle zorg omtrent het realiseren van je nieuwe inrichting uit handen waardoor jouw aandacht kan blijven uitgaan naar je core-business. Gezamenlijk creëren en visualiseren we je ideeën.
Vanuit ons brede assortiment weten wij altijd de juiste stijl binnen het gestelde budget voor je neer te zetten. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij zijn samenwerkend partner van o.a. Mikomax, Aeris, De Ahrend, Satelliet, Eleonora, Mattz, Sevn, Forbo en Tarkett.

   Stand up & hush phone

 

FULL SERVICE INRICHTINGEN

Bij het inrichten van je huis, kantoor, horeca of hospitality gelegenheid, zorginstelling of ander verhuur- of koopobject blijft het vaak niet alleen bij meubels. Ook vloeren, plafonds, akoestische oplossingen en stoffering en dergelijken zorgen voor de juiste uitstraling Maatwerk meubelen vallen ook binnen onze expertise. Tevens kunnen wij totale meubelpakketten voor de verhuur verzorgen of je woning verkoopklaar maken. Ingericht Succes verzorgd het totaalpakket voor je.

 

ONTWERP

Samen met Capital, onze partner in Creatie & Visualisatie, zetten wij uw creatieve ideeën om in moodboards, vloerplannen en visuals. Zo kunt u de uitstraling en opstelling van de ruimte al zien voordat alle items besteld of geplaatst zijn.

wie-zijn-wij-ontwerp.png

 

WIN-WIN CONCEPTEN  & FINANCIËLE SUCCESFORMULES

Ook werken wij graag samen aan het financiële aspect van de inrichting. Wat ons als bedrijf uniek maakt is dat wij geloven in win-win concepten waardoor een samenwerking voor beider partijen interessant is. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek en daarop gebaseerde vrijblijvende offerte kun je hierin bijvoorbeeld denken aan een op maat gemaakt lease voorstel waardoor er minder druk is op de initiële uitgaven voor de inrichting. In sommige gevallen behoort een kick-back fee tot de mogelijkheden. Dit zijn enkele voorbeelden, maar onze denkwijze qua samenwerking hierin is net zo creatief als het eigenlijke inrichtingsplan.

 

Onze specialisten helpen je graag bij het bedenken en verwezenlijken van jouw nieuwe inrichting.

Bekijk ook onze flyer!