0297 76 90 30

Aeris

A

Actief zitten met Aeris

De stoelen van Aeris zorgen voor beweging en een juiste houding in plaats van de statische houding op een doorsnee bureaustoel. Een natuurlijke beweging tijdens het zitten vormt een actieve preventie van een verkeerde lichaamshouding en gezondheidsschade. Daarnaast zorgt bewegen voor meer zuurstof in je bloed en voorkomt dus vermoeidheid en stimuleert de concentratie waardoor werknemers prestaties omhoog gaan. 
 
zit-verschil.png

Veel zitten brengt lasten met zich mee:
• 80% van de bevolking in industrielanden heeft op zijn minst af en toe last van rugpijn. (Bron: TK-Studie, 2013)
• 11,5 uur brengen volwassen gemiddeld elke dag zittend door. Studies laten zien dat slechts 3 uur zitten per dag ons leven wel 2 jaar korter wordt. (Bron: Katzmarzyk en Min-Lee, 2012)
• 54% hoger risico van hartinfarct door voortdurend zitten. (Bron: Katzmarzyk et al, 2009)
 

Hoe werkt 3D zitten?

De Swopper - 3D-actiefstoel

Het verschil tussen de Swopper en een gebruikelijke bureaustoel valt gelijk op. ’s Werelds eerste 3D-actiefstoel stelt het zonder de comforteigenschappen zoals arm- of rugleuningen welke enkel beweging verhinderen en zo op de duur ziek maken.

Deze gepatenteerde 3D-technologie ondersteunt en stimuleert gezond en actief zitten met frequente beweging en positiewisseling welke de tussenwervels van de rug ontlast en deze direct ook traint waardoor een gespannen zithouding en rugpijn verleden tijd zijn. Daarnaast zorgt de beweging voor training van andere pezen en spieren, een betere doorbloeding waardoor vermoeidheid voorkomen en concentratie gestimuleerd wordt en verbrand je gelijk calorieën.